Despre noi

Bine ați venit la Joy Events, acolo unde fiecare detaliu este un element-cheie în crearea momentelor magice! Suntem o echipă pasionată și dedicată, specializată în organizarea evenimentelor care rămân vii în amintirea dumneavoastră pentru totdeauna.

Cu o combinație unică de creativitate și experiență, ne angajăm să aducem visurile dumneavoastră la viață. De la petreceri private la evenimente corporate, fiecare eveniment este o ocazie de a crea amintiri de neuitat și de a oferi clienților noștri experiențe care depășesc așteptările.

Suntem maeștri ai detaliului și ai distracției! Cu cabine foto interactive,Selfie booth 360, Fotografi și Fum greu aducem un strop de magie și originalitate la fiecare eveniment. Oferim servicii personalizate, accesorii tematice și decoruri deosebite, transformând fiecare moment într-o aventură memorabilă.

Povestea noastră a început cu o pasiune pentru organizarea evenimentelor și pentru aducerea zâmbetelor pe fețele clienților noștri. Cu trei ani de experiență în spate, am avut privilegiul să fim alături de clienții noștri în cele mai importante momente ale vieții lor.

Dorim să vă ajutăm să creați momente magice și să transformăm visurile dumneavoastră în realitate. Contactați-ne astăzi pentru a începe planificarea unui eveniment de neuitat!

Serviciile noastre

Oglindă Foto

Platformă Selfie 360

Foto / Video

Fum greu